Beauty

Mega veel volume met de droogshampoo van Balmain

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Een tijdje terug vertelden we je al over de No-Poo trend, een fenomeen waarbij vrouwen hun haar steeds minder, soms maanden, soms zelfs jaren, niet wassen. Want, zo wordt geclaimd, als je je haar minder wast, is het minder pluizig en minder vet. Zie je hier wel wat in en wil je bijvoorbeeld het aantal wasbeurten van 4 keer per week verminderen naar 2 keer per week? Dan kan een droogshampoo uitkomst bieden!

Balmain dry shampoo

Balmain Paris, Photographer: Joan Braun. 

De Dry Shampoo van Balmain Paris is ideaal om de tijd tussen de wasbeurten door te verlengen. En natuurlijk komt ie ook gewoon heel goed van pas als je geen tijd hebt om je haar te wassen, te drogen en te stijlen. De droogshampoo is speciaal ontwikkeld om een frisse look te behouden, zonder je haar te hoeven wassen.

De formule bestaat uit een fijn, transparant poeder dat overtollig talg bij de aanzet absorbeert en het haar textuur geeft in de body. Je kunt hem dus niet alleen als droogshampoo gebruiken, maar ook als stylingproduct, want de Dry Shampoo geeft je haar ook nog eens heel veel volume. En dat allemaal zonder een doffe finish.

Balmain Paris
Balmain Paris, Model: Cato van Ee, Photographer: Karim Sadli, Hair stylist: Damien Boissinot. 

Hoe gebruiken?
Even goed schudden, houd de fles 20-30 cm van de haarwortel en spray met lichte bewegingen door het haar. Laat het even drogen en verwijder de shampoo met de vingers of een borstel. Wil je de droogshampoo ook als stylingproduct gebruiken? Spray hem dan ook door de haarlengtes. Daarna even laten drogen en de overtollige shampoo verwijderen. Het resultaat? En glanzende bos haar met mega veel volume!

De Balmain Paris Dry Shampoo is verkrijgbaar voor € 18,95 bij onder andere deBijenkorf.

Deel dit artikel
Back to top