Fashion

Opening dakterras Engels

Rotterdam - Wanneer de eerste zonnestralen te voorschijn komen, opent Grandcafé restaurant Engels haar terrasdeuren weer. En het is goed vertoeven op dit wel heel bijzondere dakterras, midden in het hartje van Rotterdam. Het dakterras kijkt aan alle kanten uit over de adembenemende skyline van de stad.
Engels is onlosmakelijk verbonden met het Groot Handelsgebouw en de stad Rotterdam. Het gebouw van de beroemde architect H. Maaskant is hét symbool van de wederopbouw na 1945. In 2005 is het Groot Handelsgebouw volledig gerenoveerd. De dakterrassen van Engels, die rondom de balzaal op de achtste etage liggen, zijn weer in hun oude glorie hersteld. Afgelopen zomer opende het dakterras van Engels voor het eerst haar deuren, toen nog met beperkte openingstijden. Deze zomer draait het dakterras echter op volle toeren mee. Bij mooi weer is het dakterras iedere dag geopend, en staan er speciale evenementen gepand.
Voor het dakterras van Engels staan een aantal speciale evenementen en nachten op het programma. Op speciale avonden zal een Dj de zomerse sfeer toon bijzetten met vrolijke Ibiza sounds. Zet nu alvast donderdag 3 mei in je agenda, we zullen je hier binnenkort meer over vertellen.
Het dakterras van Engels is bij mooi weer elke dag geopend van 11.30 tot 20.30 uur. Er is een kleine kaart met lunchgerechten en fingerfood. Met speciale events en op zwoele zomeravonden is het dakterras uiteraard langer geopend. Overdekt en bewaakt parkeren is tegen geringe betaling mogelijk in keldergarage P1 van het Groothandelsgebouw.

Deel dit artikel
Back to top