Fashion

GirlsLoveDJ’s in TunFun

Amsterdam - Ballenbakken, klimrekken, voetbalvelden en trompolines. Laat het kind in je los! Op zaterdag 4 februari zal Dexter weer een bijzondere lokatie betreden, remember The City Chapel? En deze keer is GirlsLoveDJ’s in de ‘underground kindergarten’ TunFun!
Voor degene die de TunFun nog niet kennen, het is één van Nederlands grootste indoor speelparadijzen, van maar liefst 3000m2, en hiermee dus de ultieme party-locatie! Het paradijs ligt onder het Mr.Visserplein in hartje Amsterdam. Het Mr. Visserplein is de rotonde die een verbinding maakt tussen de Weesperstraat, Muiderstraat, Valkenburgerstraat, Jodenbreestraat en het Waterlooplein.
GirlsLoveDJ’s is zoals je weet all about: fun, vrijheid, blijheid en de mogelijkheid om ongegeneerd los te gaan! Het concept zit als volgt in elkaar: iedere DJ draait zijn of haar eigen lievelings dansplaten. Alles onder het mom van: verras je medemens, wees origineel en zorg dat de zaal los gaat! In korte sets van ongeveer 45 minuten, laten zij horen welke platen hen geïnspireerd hebben, aan welke platen zij mooie herinneringen koesteren en welke platen zij, om allerlei redenen, nooit op feesten konden draaien!
Verder zijn de locatie, de mensen, de sfeer, en uiteraard de DJ’s de reden dat GLDJ’s keer op keer een groot succes is.
De GirlsLoveDJ’s Dj’s zullen uiteraard de meest uiteenlopende platen draaien. De muziekstijlen zijn grenzenloos: van House tot Rock & Roll, van HipHop tot Classics, van Techno naar Chansons en weer terug.
De DJ’s van deze GirlsLoveDJ’s zijn: Real el Canario, Sir Dijk, Victor Coral, Mr. Speak, Mr. Wix, Rob Boskamp en natuurlijk de residents Rubywax en MissingLinks.
Lekker appekooien doe je dus zaterdag 4 februari in de TunFun op Mr.Visserplein 7 vanaf 22.00uur in Amsterdam. Koop je tickets voor €16 in de voorverkoop, aan de deur betaal je €20. Wil je d’r gratis heen? good2b geeft 2 x 2 plekken op de lijst weg, kijk snel bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top