Fashion

De A.S.O.P.M. Road Show

Amsterdam - De maand december zal in het teken staan van optredens voor de popopleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Op 13, 14 en 20 december zullen de bands uit het eerste en tweede jaar het podium bestormen. De avonden zullen afwisselend in het teken van style en free-style bands staan. Het eerste optreden vond afgelopen woensdag plaats in de Sugar Factory bij het Leidseplein te Amsterdam. Het dak ging er af!...maar heb je t gemist, dan kun je in de herkansing: 13 en 20 december, zal de Sugarfactory wederom haar deuren openen voor nogmaals twee free-style avonden. 0p 14 december zal de Meander de honneurs waarnemen voor de tweede jaars style bands.
De Road Show is een initiatief om de nieuwe muziek die de opleiding voorbrengt, te delen met het grote publiek. De studenten worden geacht de vele songs and sounds uit te voeren op een podium in de stad. In september 2003 is het Conservatorium van Amsterdam gestart met een vierjarige opleiding popmuziek. Uitvoering, productie en bandcoaching vormen de pijlers van een veelzijdig onderwijsprogramma. De studenten krijgen een uitstekende voorbereiding op alle facetten van het werken als ondernemend kunstenaar. Naast een vaste kern van docenten wordt een uitgebreid team van specialisten uit de praktijk ingeschakeld, waardoor de opleiding direct aansluit op de nieuwste ontwikkelingen binnen de popmuziek.
De A.S.O.P.M. Road Show vindt dinsdag 13 en dinsdag 20 december plaats in de Sugarfactory en op 14 december staan de studenten in de Meander. (Voetboogstraat 3, zijstraat van het Amsterdamse Spui, schuintegetover Cafe Esprit). Alle avonden starten om 20.00uur en op beide plekken betaal je slechts €5 entree.

Deel dit artikel
Back to top