Fashion

Soho Grand Hotel – New York

Een heus lofthotel in hartje Soho, New York! Het designhotel Soho Grand Hotel bestaat al een tijdje, maar verhuurde tot voor kort alleen maar kamers. Nou ja, kamers… suites is een betere benaming voor de onderkomens waar de gasten van Soho Grand Hotel verpozen. Ontworpen door topdesigners en ingericht met hip design en vol met trendy gadgets. Je waant je in hogere sferen. Maar verwacht geen duf, oubollig oud geld-sfeertje. Je zit hier immers in het arty Soho en hier logeren dus voornamelijk veel internationale kunstenaars, fotografen, journalisten en popsterren (Prince, Annie Lennox, David Bowie, Paul McCartney). Altijd leuk om die in de lift naar je suite tegen te komen!
Maar goed, die suites zijn dus helemaal top, maar de internationale >i>beau monde wilde uiteindelijk weer ‘ns wat anders. Een suite heb je immers ook thuis, toch? Daarom ging het Soho Grand Hotel grondig renoveren en het resultaat is vanaf deze week te bewonderen: naast de suites, kan je nu ook in heuse lofts logeren. Als loftbewoner heb je alle gemakken van een hotel (24 hours roomservice, fitness, zwembaden, sauna’s, conciërges, personeel en restaurant) en dat van een appartement (privacy en zeeën van ruimte)! Geen kamermeisjes die om 8 uur ’s ochtends al aan je deur bengelen, maar wel opgemaakte bedden. De lofts van het Soho Grand Hotel combineren opperste vrijheid met opperste luxe!
Het restaurant dat bij het lofthotel hoort is ook al zo fijn: industriële chic met ........Klik hier om het hele artikel te lezen!

Deel dit artikel
Back to top