Fashion

Anne Clark in de Mezz

Breda - De Engelse new wave-dichteres Anne Clark geldt nog altijd als het geweten van een generatie. Sleeper in Metropolis en Our Darkness behoren tot de grote klassiekers van de new wave, zoals die in het midden van de jaren '80 opgang maakte. En Anne Clark doet op dinsdag 22 november een akoestische show in de Bredase Mezz!
Muzikale poëzie voortgestuwd door onstuimige beats, waar je zalig op kunt dansen. Een vreemde combinatie die van Anne Clark lange tijd een merkwaardige cultfiguur maakte. Sinds een jaar of tien kiest Anne Clark resoluut voor akoestische shows. Vorig jaar maakte ze een meer dan opgemerkte comeback met de cd From The Heart - Live in Bratislava. Daarop biedt ze een overzicht van haar productie van de voorbije twintig jaar, begeleid door cello, piano, percussie en gitaar. De cd werd over heel Europa enthousiast ontvangen.
Goede wijn behoeft geen krans, ook al tapt men ze uit nieuwe vaten. Anne Clark giet haar oude songs in nieuwe arrangementen tot ingetogen dansmuziek om ingetogen van te genieten. Een supertoffe combi van New Wave en Poezie: Anne Clark in de Mezz, Breda. De zaal gaat open om 20.00 uur. Het concert begint om 20.30 uur. De toegang bedraagt €17,50. Mensen in het bezit van een Mezz Card betalen slechts €15,00. Voorverkoop gaat via Mezz en Ticket Service.

Deel dit artikel
Back to top