Fashion

John Frieda City Trips: het Berlijnse nachtleven

Een kenmerk van Berlijn is dat het geen sluitingstijden kent! Als de laatste klant de zaak verlaten heeft, dan sluit de deur, maar wees gerust ergens anders is het feest nog in volle gang. Berlijn is niet te stoppen. De meeste clubs zijn geopend tot 5.00 in de morgen en de meeste afterparty's gaan door tot een uur of 11.00! Voor 1.00 is het in de clubs rustig.........Er is altijd wat te doen en veel variatie in het Berlijnse nachtleven bovendien hebben de meeste clubs vriendelijke entreeprijzen!
Watergate, een trendy club in Kreuzberg: heeft twee verdiepingen met een balkon, gelegen tegenover het Duitse hoofdkantoor van Universal. Hier heb je een schitterend uitzicht over de Spree en Oberbaumbrűcke, niet alleen zichtbaar vanaf het balkon, maar ook door de geweldige ramen die van de grond tot aan het plafond van glas zijn. Vooral techno georiënteerd, maar er is gelukkig ook plek om te 'chillen'.
WEEK12END is ook kort geleden geopend, op de 12e verdieping van een kantorencomplex met een fantastisch uitzicht over Alexanderplatz. Het interieur is ronduit schitterend, voorin is een dansvloer, een massieve bar met efficiënte service domineert het achter gedeelte van de club. Hier kan je chillen en er is genoeg ruimte voor iedereen. Neem plaats op een van de vensterbanken, hier heb je 'thrilling view' over de stad!
Er draaien grote (internationale) DJ's bijv. DJ Hell, Tiefschwarz, Steve Bug ea. Een 'swinging en sexy' club! F.U.N. at Week12end: Alexanderplatz 5, 12e verdieping. Een ook pas nieuw geopende clubs is de 103 minder centraal gelegen als WEEK12END maar met de taxi goed te bereiken. Gelegen aan de Falckensteinstr nr. 47 in Kreuzberg. Aan de buitenkant niets bijzonders, aan de binnenkant groot en fenomenaal. Hoe het interieur eruit ziet lees je bij de John Frieda City Trips.

Deel dit artikel
Back to top