Fashion

iPod Hella Cool hoesje

Omdat jouw nieuwe iPod Nano je dierbaarste bezit is wil je natuurlijk dat je schatje niets overkomt. Omdat ie Hella Good is, verdient ‘ie dan ook niets meer of minder dan een Hella Fucking Cool hoesje. Je kleed je iPod Nano dan ook nu aan in een geniaal pakkie; de Podstar Diablo. Een ‘hels’ beschermhoesje, met duivelsoortjes en staart, en zelfs in verschillende designs.
De hoesjes kies je uit op jouw persoonlijkheid, Legion voor de overwinnaar, Dark Lord voor de strijder en Vigilante voor de Master of Disguise. Bloody cool die Podstars!
Apple kreeg nogal wat klachten over beschadigde iPods, door zijn zilveren design vallen de krasjes natuurlijk ook veel eerder op dan op die ouwe witte van je! Thank the Lord kun je ‘m nu weer in je broekzak naast je sleutels stoppen of hem af en toe per ongeluk eens op de grond laten donderen.
Je kunt de Podstar Diablo nog niet in de shop kopen maarrrr wel zeer makkelijk op het net bestellen. Voor 24.90 Amerikaanse Dollars heb je hem in huis. Get Yours Now or They’ll Be Hell To Pay! Check www.thepodstar.com and get that hottie!

Deel dit artikel
Back to top