Beauty

Beautybox

New Girl Christmas - Het thema van deze beautybox was ‘New Girl Christmas’. New Girl is een Amerikaanse must-see serie. Door de producten in deze box maak jij je ‘New Girl look’ compleet.
Revitalash – Wimperserum
Het serum van Revitalash zorgt voor langere, vollere en dikkere wimpers. De combinatie van krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgen voor mooie en gezonde wimpers binnen twaalf weken. Probeer het nu zelf!
Waarde fullsize: € 74,95 / 2.0 ml
[IMG01]

Orly – Nagellak
Met de feestdagen gaan wij altijd voor een sprankelende look, en hierbij horen ook sprankelende nagels. De nagellakken van Orly zijn van sublieme kwaliteit, veilig en vrij van gevaarlijke stoffen. Mijn look maak ik af met de gouden glitternagellak van Orly!
Waarde fullsize: € 5,95 / 5.3 ml
[IMG02]


Nablus – Soap
In mijn box vond ik de olijfoliezeep. Ik moest nogal wennen aan de geur, maar doordat de zeep voor 80% uit olijfolie bestaat heb ik de meest poezelige handjes ooit. I like!
Waarde fullsize: € 5,99 / 100 gram
[IMG03]


Make-Up Studio – Eye Definer
De Eye Definer van Make-up Studio is een waterproof, smudgeproof en stayproof definer waarmee je een mooie, strakke eyeliner kunt zetten of prachtige ‘smokey eyes’. Perfect voor sprekende ogen tijdens een avondje uit.
Waarde fullsize: € 13,90
[IMG04]


Toni & Guy – Glamour Moisturizing Spray
TONI&GUY Glamour Moisturizing Spray maakt het haar glanzend en glad voor een onweerstaanbare look. Geef je haar een extra boost na de feestdagen, zeker nu het teveel gestyled, gekruld en geföhnd is geweest!
Waarde fullsize: € 11.99 / 150 ml
[IMG05]

Tekst: Annemijn de Leeuw

Deel dit artikel
Back to top