Beauty

Fijne producten van Etos

Pick & Refill lipgloss - Deze maand voegt Etos weer een aantal must-have beautyproducten toe aan het eigen merk assortiment. Vanaf maandag 15 november is Etos Pick & Refill lipgloss voor het eerst verkrijgbaar. De lipgloss kan worden bewaard in een reguliere Pick & Refill lipkit, maar ook in een leuke limited edition uitgave. Nieuw is ook de Etos Perfect Skin Cosmeticalijn die speciaal is afgestemd op het huidtype van jonge meiden met een onzuivere huid.
Nieuw: Pick & Refill lipgloss
Het handige Pick & Refill systeem kennen we natuurlijk van de 18 kleuren oogschaduw die Etos onlangs introduceerde. Binnenkort zijn er ook zes kleuren lipgloss beschikbaar die je kunt bewaren in het Pick & Refill systeem. Vanwege de handige magneetjes reken je voorgoed af met rondzwervende glossjes in je (toilet)tas. Je kunt je ultieme lipgloss kleurencombinatie bewaren in een regulier lipkitje, maar ook kiezen voor de ‘limited edition’ verpakking. De ‘limited edition’ met trendy print heeft, net als de reguliere lipkit, ruimte voor drie verschillende kleuren lipgloss. De Pick & Refill ‘limited edition’ lipkit (hiervoor geldt op = op) is vanaf maandag 15 november verkrijgbaar en kost € 3.99. Per losse lipgloss betaal je € 1.50.
Een vlekkeloze basis
Met een egale huid voel je je mooi en dat straal je vervolgens ook uit! Belangrijk bij de verzorging van een jonge en onzuivere huid is een goede maar milde reiniging. Maar ook een voedende crème die niet te vet is. De Perfect Skin coverstick (€3.29) camoufleert oneffenheden en matteert de huid. Met de vloeibare make-up (€5.16), egaliseer je de onrustige huid. Om de basis make-up af te maken, is de compact powder (€4.39) heel geschikt. De Perfect Skin cosmeticalijn is vanaf deze week verkrijgbaar bij alle Etos-winkels. Alle producten zijn beschikbaar in twee verschillende neutrale kleuren. www.etos.nl.

Deel dit artikel
Back to top