Fashion

Bokkies

Boots, bags en belts - Het Zuid-Afrikaanse merk Bokkies maakt boots, bags en belts in een ‘sassy’ stijl met een beetje chique. Bokkies gebruikt materialen als Nguni (koeienhuid) en springbokleder, origineel gebruikt maar ook bewerkt met prints van onder meer luipaard, zebra en metallics.
De herfstcollectie 2011 bestaat uit tassen, riemen en laarzen die je perfect kan mixen. Bij de bags zijn er verschillende modellen zoals barrelbags, fringetassen, zadeltassen, clutches en een shopper in natuurlijke tinten of in een exotische uitvoering van zebra, luipaard of felle kleuren. De bootscollectie biedt hoge laarzen en enkelbooties met wikkelbanden van gevlochten leer of vacht. Er is keus uit langharige en kortharige laarzen in allerlei natuurlijke tinten.
Bokkies belts van fel gekleurde ponyharen in verschillende contrasterende tinten worden afgewisseld met prints van onder meer zebra, luipaard, struisvogel, vis en python. Daarnaast zijn er veel varianten in meer basic kleuren.
De Zuid-Afrikaanse Ellen Fortmann-Biesheuvel ontwerpt de Bokkies boots, bags en belts. Ze wordt geholpen door lokale handwerklieden die weten hoe hun materialen bewerkt en behandeld moeten worden. Bokkies wordt verkocht bij de betere schoenen- en modezaken. Kijk voor verkoopinformatie hier
[IMG01][IMG02][IMG03]

Deel dit artikel
Back to top