Fashion

Philips Salon Superstylist

Creatief experimenteren + WIN - Dikke krullen. Steil haar. Natuurlijke golven. Kleine krullen. Losse krullen. Wafels. Mogelijkheden te over! Met de nieuwe Philips Salon SuperStylist kan je creatief experimenteren!
Met zijn dertien afzonderlijke opzetstukken biedt de Philips Salon SuperStylist alle accessoires die je nodig hebt om een hele waaier van verschillende kapsels te creëren, de jongste lente- en zomertrends voor 2010 inbegrepen. Klik het gewenste opzetstuk gewoon op de haardroger en ga je gang. Als belangrijkste opzetstukken voor het volgende seizoen zijn er de kegelvormige krultang (perfect voor natuurlijke golven), en de wafeltang voor hippe lokken.
Alle opzetstukken zijn voorzien van een keramische coating wat het stylingoppervlak glad maakt en het haar meer glans geeft. En voor een nog professioneler stylingresultaat wordt de Philips Salon SuperStylist geleverd met een borstel, haarspelden en een opbergetui. Maak de kapper in je wakker en probeer de meest hippe looks voor dit seizoen uit met de Philips Salon SuperStylist. De Philips Salon Superstylist is nu te koop voor de marktadviesprijs vanaf 34,99 Euro.
kijk snel bij WIN, we geven een exemplaar weg!

Deel dit artikel
Back to top