Fashion

Herengracht 498, te gekke verkoopexpositie

Amsterdam - 'Herengracht 498' gaat een begrip worden in de stad Amsterdam. Onder de naam TnT zal het pand vanaf januari fungeren als creatieve en culturele lokatie in de stad. Een plek waar mogelijkheden, kansen worden waargemaakt. Donderdag 15 december t/m zondag 18 december zal de toon alvast worden gezet met een spectaculaire verkoopexpositie in het hele pand van zo'n 30-40 vormgevers.
Trudy van Oostrum is initiatiefnemer in het concept dat vanaf januari in Herengracht 498 in Amsterdam zal plaatsvinden. Een plek in de stad waar dingen mogelijk gemaakt gaan worden op creatief en cultureel vlak! In de ruimtes, de kamers kunnen feesten plaatsvinden, seminars, vergaderingen, exposities etc. als het maar op creatief en/ of cultureel vlak iets toevoegt aan de stad Amsterdam. In een van de stijlkamers beneden worden diners georganiseerd, waarbij in een prachtige designkeuken kan worden gekookt.
De 15e tot en met de 18e kun je alvast genieten van een perview tijdens de verkoopexpositie: textiel, sieraden, accessoires, fotografie, culinaire proeverijen, veiling, meubels, cadeautjes etc. van O.a. gewoon, Uli Rapp, Ted Noten, Sylvie vd Loo, Sofie Boonman, Fieke van Tuijl david Graas, Mecky vd Brinck, Joke Schole, etc etc. Dit wil je niet missen!! good2b geeft 2 houten kralenkettingen, tvw 40,- euro p.s., van gewoon weg, een zwarte en een fuchsia….check snel bij WINNEN hoe je hier kans op kunt maken! De ketting zal natuurlijk ook verkocht worden tijdens de verkoop expo aan de herengracht.

Verkoopexpositie herengracht 498. Entree is gratis.
Donderdag 15 december 19.00-22.00 uur
Vrijdag 16 december 17.00 uur-22.00 uur
Zaterdag 17 december 14.00-20.00 uur
Zondag 18 december 14.00-18.00 uur

good2b sprak laatst met Loes Wagemans van gewoon, Klik Hier om het interview te lezen.
(Beeld: coen dekkers)

Deel dit artikel
Back to top