Fashion

Zo vierde Victoria Beckham Moederdag

In Nederland duurt het nog even voordat we Moederdag vieren, maar in het Verenigd Koninkrijk was het gisteren al zo ver. Ook de Beckhams legden Victoria helemaal in de watten en dat zag er zo uit. 

Dat het Moederdag was, ook wel bekend als Mothering Sunday in de U.K, was de Beckhams niet ontgaan. De gehele familie uitte hun liefde voor hun moeder via zelf gemaakte kaarten of showden hun genegenheid voor Victoria via social media. Zo deelde de ontwerper de kaart van haar dochter Harper op Instagram en zette La Posh daarbij dat dit de liefste kaart was van haar beste vriendin. 


Dat was nog niet alles, want even later plaatste de voormalig Spice Girl een video op social media waarin Harper haar zangtalent ten gehore brengt. 

 

Does it get any cuter?!?! ๐Ÿ”Š๐Ÿ˜‡ I love my babies and feel beyond blessed x I love u so much @davidbeckham ๐Ÿ’•

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op


Ook Brooklyn en Romeo deelden hun favoriete selfie met hun moeder op Instagram en plaatste eveneens een mierzoete tekst bij het kiekje. 

 

Happy Mother's Day. X love you to the moon and back โค

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

 

Happy Mother's Day mum xx I can't ask for a cooler,nicer and joyful mum. love u lots and lots have a great day โคโค

Een bericht gedeeld door Romeobeckham (@romeobeckham) op


David daarentegen plaatste een foto van de hele familie op social media met daaronder een lieve tekst voor zijn vrouw. โ€œHappy mama's day to another amazing mummy...Someone that has raised these beautiful little ones to be the most precious, special and loved children...A woman that has drive, passion, intelligence and love for her children what gets any better than that?? Thank you for giving me the most beautiful gift @victoriabeckham (To all the mums have an amazing day).โ€ Te lief!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top