Fashion

Fashion Event: Marie-Stella-Maris lanceert careline... en iedereen was er!

Uiteraard was tijdens de launch en store opening van dit mooie product iedereen aanwezig. Van Karin Swerink (Hoofdredacteur Vogue) tot alle hippe kippen en liefhebbers van mooi en nieuw, inclusief de redactie van Fashionscene natuurlijk. Bekijk de foto's van dit fantastische fashion event hier.

Ken je het Amsterdamse water Marie-Stella-Maris al? Wellicht al eens tegen gekomen tijdens een terrasje pakken wanneer je een watertje bestelde. Zij bewezen al meer dan alleen 'water' te zijn...immers gaat een percentage van de opbrengst naar ''clean drinking water projects''.

Nu heeft Marie-Stella-Maris haar label uitgebreid met een careline. Zij komen met een sustainable verzorgingslijn uit. Groen, verantwoord en een cadeautje voor je lichaam. Heerlijke producten zoals een body butter en een body scrub met namen zoals 'Poivre Noir Fraiche' en 'Comme Lavende'.

Buiten al deze heerlijke goodies om kun je ook nog eens terecht voor een watertje, koffie of een kop thee. Waar? De Keizersgracht  357, hartje Amsterdam.

Deel dit artikel
Back to top