Fashion

What's in store?: Cloud9

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

In de wolken

Cloud9 is een conceptwinkel in Amsterdam waar je perfecte cadeautjes kan vinden, voor als je iemand (of jezelf) iets speciaals wilt geven.

'To be on cloud nine means to be blissfully happy. Here at Cloud Nine Store we have made a selection for you of the finest in Fashion, Beauty, Food, Living and Gifts.' Het kleine winkeltje in de Jordaan heeft een dromerige sfeer met bijzondere interieur items, excentrieke en unieke sieraden, accessoires en kleding van heerlijke stoffen. 

Dromerige items

In het industriele en minimalistische interieur staan de meest mooie kaarsen, die zeker niet overal gevonden kunnen worden. Kwaliteit staan duidelijk bovenaan, en dit geldt ook voor iedere geur die er verkocht wordt met merken als Bond No.9, Costume National en Von Eusersdorff en producten van REN en Philip B. 

Geprikkelde zintuigen

Bij Cloud9 gaat het om genieten op ieder front en de winkel prikkelt elk zintuig; mooie geuren, zachte stoffen, fijne producten en vriendelijke eigenaren, die je maar al te graag willen helpen met het uitzoeken van items die bij jou passen. Cloud9 is een absolute aanrader voor shoppers die houden van speciaale cadeautjes of gewoon een dagje rond Amsterdam trekken en lekker willen rondneuzen. 

 

 

Bezoek Cloud9 op de Haarlemmerdijk 119 B in Amsterdam
 
Openingstijden
Maandag 12.00-18.00
Dinsdag 10.00-18.00
Woensdag 10.00-18.00
Donderdag 10.00-18.00
Vrijdag 10.00-18.00
Zaterdag 10.00-18.00
Zondag 12.00-18.00

Ook heeft Cloud9 een webshop: www.cloudninestore.nl

Deel dit artikel
Back to top