Fashion

Het model waar iedereen het over heeft

Ieder seizoen worden meerdere pretty young things ontdekt. Meisjes die uit alle hoeken en gaten van de wereld worden opgepakt, afgestoft en aangekleed. Ieder seizoen is er een handje vol wiens carrières echt worden gelanceerd. DIt seizoen is Ola Rudnicka gekroont als the next big thing

Met de fragiliteit van een porseleinen pop, en ogen als een ijskoninning speelt Ola de ster van NYFW. Sommige modellen hebben de it-factor en de meeste - hoe mooi en getalenteerd ze ook mogen zijn- hebben het niet. Ola heeft iets wat niet veel modellen hebben- een koele fascade, maar toch intrigerend. Love it. 

Het 20-jarige model uit Warsaw, Polen heeft al 4 jaar ervaring in alle mode hoofdsteden. Nu pas is het haar moment om te schitteren en de hoofdrol op de runway te krijgen. Sinds de herft/winter zijn begonnen heeft ze al 19 shows voor grote namen gelopen en is nog lang niet klaar. Narcisco Rodriguez, Marc by Marc, Proenza Schouler, Donna karan. Richard Nicoll en Topshop Unique zijn maar een paar collecties die Ola heeft mogen showen. 

 

Alexandra 'Ola' Rudnicka heeft wat de designers 'culturele schoonheid' noemen. Met haar scherpe kaaklijn en jeukbeenderen is ze alles wat de designers zochten voor dit seizoen. Haar grote ogen dragen iets verdrietigs en zachts, een bepaalde kwestbaarheid die doorschijnt. 

French Vogue heeft haar al tot een 'Face to Watch' benoemd en wij kunnen niet wachten om meer van het Poolse talent te zien. 

 

 


Bron

Deel dit artikel
Back to top