Fashion

Opening Primark Eindhoven: de eerste beelden

De Primark filialen blijven uit de grond schieten. Eerder toonden we jullie al de beelden van de mega drukke opening van de winkel in Zoetermeer. Vandaag stappen we de deuren binnen van de grootste variant van de Benelux: Primark Eindhoven.

Drie verdiepingen en een kelder

Inderdaad, Not kidding... de grootste Primark van zowel België, Nederland als Luxemburg! De winkel stalt haar kledingrekken uit over maar liefst 5300 vierkante meter, dit verspreid over drie verdiepingen plus een kelder. Het is dan ook niet gek dat er zo een 450 mensen werkzaam zijn. Waar ze haar deuren precies zal openen? In het voormalige BCC-pand op de hoek van de Vestdijk en de Hermanus Boexstraat in het Brabante Eindhoven. Mocht je met de trein komen, dan hoef je slechts een paar stappen vooruit te zetten en je bent er. Handig! 

Brabantse shopjacht

Eindstand: de Brabantse Primark fans hoeven niet langer af te reizen naar Rotterdam maar kunnen lekker in hun eigen provincie de welbekende koopjes van de keten inslaan. Ach, heel eerlijk: waar je ook woont, met zoveel vierkante meter shopplezier gaan we allemaal wel even koekeloeren! Anyway, genoeg gepraat... leun lekker achterover en geniet van de allereerste beelden.

Mocht je van plan zijn om snel even een kijkje te gaan nemen, houd dan rekening met de volgende openingstijden: maandag van 11.00 tot 18.00 uur, dinsdag + woensdag + donderdag van 09:00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Er rest ons nog  één ding te zeggen: heel veel (en lang) shopplezier toegewenst!


Deel dit artikel
Back to top