Fashion

PFW: de highlights

Wij zijn op deze vroege morgen flink aan het nagenieten van Paris Fashion Week. De designers hebben ons alvast een verleidelijk voorproefje gegeven van wat we de komende lente en zomer aan hun kledingrekken kunnnen verwachten... en ja, stiekem verkeerden we heel even in zomerse sferen! PFW 2013 was overgoten met show stelende outfits, verbazingwekkend mooie decors en accessoires waar we met liefde uren voor in de rij staan. Speciaal voor jullie hebben we een persoonlijke selectie van highlights gemaakt. Inderdaad: voordat je hard aan het werk gaat, nog even achterover leunen en genieten van deze prachtbeelden. Enjoy!


Beeld: Myfashionlife.com

De show van Elie Saab liet de monden van het (front row) modepubliek openvallen. Prachtige kanten details, fijne pastelkleuren en hier en daar een shiny detail; vrouwelijkheid on top.

   
Beeld: Elle.nl

Chanel was met haar kleurrijke looks zeker een showsteler tijdens Paris Fashion Week. We krijgen nu al weer zin in de zomer...


Beeld: CNBC.com

En laten we vooral haar prachtige, industriële decor niet vergeten. 


Beeld: Myfashionlife.com

Van glamorous jurken schakelen we over naar chique printjes en soft office looks. De show van Emanuel Ungaro staat op ons netvlies gebrand. Green is your new best friend. Of je nou kiest voor een pasteltint of olijfgroene variant: de perfecte combinatie van kleuren en prints maakt je look.


Beeld: CNBC.com

  
Beeld: Vogue.co.uk

We hebben jullie deze prachtbeelden al eerder voorgeschoteld, maar deze geweldige maskercreaties van Givenchy verdienen zeker een ereplekje in onze PFW highlights rubriek.

  
Beeld: Beautyhigh.com

Ook de haarstylisten van Givenchy hebben hun creatieve handen aan het werk gezet. Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen, geen idee... maar deze rozenkapsels hebben definitely het wow-effect.


Beeld: Globalblue.com

Nog een creatief stukje werk dat een plekje in de spotlights verdient: het decor van Viktor & Rolf. We hoeven hier weinig over te zeggen, het bloemige beeld spreekt immers voor zich...

  
Beeld: Globalblue.com

De modellen van Kenzo sloegen de standaard catwalk over en kwamen op klassieke trappen de ruimte binnengewandeld.

  

  
Beeld: 
Vogue.co.uk

Kijkend naar details is de catwalkshow van Alexander McQueen toch wel een veelbesproken moment. Van oversized gouden/bronzen sieraden tot army inspired hoofddeksels; komende lente en zomer gaan we voor shiny accessoires die gezien mogen worden.

  

  
Beeld: Vogue.co.uk

De gouden/bronzen details zien we ook terug bij Valentino. Dit label geeft er een luchtige, Griekse draai aan waardoor we spontaan in vakantiesferen verkeren.

  

  

  
Beeld: Vogue.co.uk

Onze liefde voor Celine is na PFW alleen maar groter en groter geworden! Lots of colour: check, geometrische vormen: check, een overdosis aan tassen: check. Wij zijn ready voor een flinke dosis Celine.

  
Beeld: Vogue.co.uk

Last but definitely not least: de show van Louis Vuitton. Gisteren werd bevestigd dat Marc Jacobs LV zal verlaten. Zijn zestien jaar bij het label sluit hij op een spetterende manier af. Het LV-decor was versierd met grote fonteinen en de modellen pronkten met enorme verenpruiken. Marc Jacobs: we will miss you and your creative mind!

Deel dit artikel
Back to top