Fashion

Model & Blurred Lines’ Elle Evans op de interviewstoel

Het veelbesproken nummer 'Blurred Lines' van Robin Thicke, dat zijn populariteit onder andere te danken heeft aan de bloedmooie modellen die poedelnaakt te bewonderen zijn in de unrated versie, wordt momenteel grijs gedraaid op de radio. But hey: Robin Thicke, Pharrel en T.I.  zijn niet de enige sterren in de rockende video. Wat dacht je van de mooie Elle Evans die als pretty blonde one door het Blurred Lines beeld heen wandelt?

Leuk om te weten: deze blikvangster is niet alleen de ster in deze populaire videoclip, ze is ook nog eens model. Wij willen meer weten van deze stoere rockchick! Onderstaand een aantal prangende vragen.

Beeld: Fashiongonerogue.com

Waarom heb je gekozen voor een modellencarrière?

"De inspiratie voor mijn carrière komt voort uit het besef dat ik geen één waardevolle seconde van mijn leven wil verspillen. Ik wil voortborduren op de mooie momenten die het leven mij heeft gegeven. Daarnaast wil ik dolgraag mensen om me heen inspireren om een betere versie van zichzelf te zijn; dit kan alleen als ik het goede voorbeeld geef."

Hoe zou jij je eigen stijl omschrijven?

"Mijn persoonlijke stijl kan omschreven worden als 'of the moment'. Dit houdt in dat ik mijn kleding afstem op hoe ik mij op dat moment voel. Ik ben echter wel een kameleon: ik zorg er altijd voor dat mijn outfit past bij de gelegenheid."

Even terug in de tijd: hoe zag je eerste modeling gig eruit?

"Mijn eerste modelklus was een commercial in China. Op dat moment woonde ik in Toronto en moest ik, net zoals alle andere meiden, verschillende castings doorstaan. Resultaat: Een Marilyn Monroe rol in een commercial die geschoten werd in Beijing! Het gaf me een goed gevoel dat mijn werk mij meeneemt over de hele wereld. Ook stond ik versteld van de transformatie die je met een beetje make-up en styling ondergaat."


Beeld: Fashiongonerogue.com

Je bent goed in shape! Wat is je geheim?

"Ik ben een grote fan van groepslessen! Ik heb gewoon iets met de combinatie van een grote ruimte, veel mensen en harde muziek. Samen dezelfde bewegingen maken en work outs doen... it's really motivating!"

Wat is het leukste en minst leuke gedeelte aan het modellenleven?

"Het haar, de make-up en de kleding: de transformaties die je doormaakt zijn enorm gaaf. Daarnaast ben je echt de ster van de show. De mindere kant van dit werk is dat je behoorlijk op de proef wordt gesteld. Picture it: de hele dag rennen door de regen, heels die twee maten te klein zijn of een diva haarstyliste die met je haar aan de haal gaat. Ach, deze breakpoints laten me ook wel weer van mijn werk houden!"

Tot slot een beauty vraag: welke producten hebben standaard een plek in jouw beautycase?

"Ik kan echt niet zonder labello of een ander lip moisturing product. Daarnaast ben ik de laatste tijd een absolute fan van baby-olie. Deze gebruik ik na het douchen om mijn lichaam te hydrateren. Een van mijn favoriete producten is de mini dry shampoo powder van Oscar Blandi. That's some good stuff! "

Deel dit artikel
Back to top