Fashion

Obsessed with my: Creepers

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Tara Verbon van blog KittehsCupcakes.nl en haar Creepers.
 
Twee weken geleden lieten we de obsession van Larissa van KittehsCupcakes al zien, nu is zus Tara aan de beurt: "Ik houd van eten, fashion en ik ben niet vies van een feestje hier en daar. Samen met mijn zus Larissa blog ik op KittehsCupcakes.nl over beauty, fashion en lifestyle. We schrijven over alles wat ons interesseert en wat we gaaf vinden." 

Mijn lievelingsitem...
"Mijn lievelingsitems zijn Creepers, absoluut! Ik heb meerdere Creepers, maar het paar van T.U.K. zijn mijn favoriet. Het lijkt alsof ze zijn overgoten met olie door de vlekken en alle kleuren die erin zitten verwerkt. Niet iedereen is gecharmeerd van deze schoenen, ze maken een behoorlijk statement en ze zijn vooral populair onder de punk-rockers. Althans, dat was eerst zo, ik zie ze steeds vaker verschijnen onder de niet-rockers."
 
obsessed with my blog blogger outfit look fashion mode creepers tara ketches cupcakes

London street fashion
"Vroeger luisterde ik onwijs veel punk-rock en ik wilde stiekem al jaren deze blokken van schoenen, ik denk dat ik pas na zo'n tien jaar de knoop heb doorgehakt. Afgelopen zomer ben ik met mijn zussen naar Londen geweest, een geweldige stad en de street fashion daar heeft mijn liefde voor Creepers alleen maar meer vergroot! Ze zijn stoer, maar ook een beetje lief door de kleurtjes, toch? :)"

Lief & stoer
"Hoewel de Creepers opvallend zijn, kan ik ze echt onwijs goed combineren. Ik kan er alle richtingen mee op, zowel lief als stoer. Creepers geven iedere outfit een twist, ze maken je look iets meer grunge zonder dat de schoen de hele outfit overneemt. Zo kan ik Creepers onwijs duister combineren met een maxiskirt, maar ik kan het ook vrolijk en preppy combineren met pastelkleuren."

obsessed with my blog blogger outfit look fashion mode creepers tara ketches cupcakes

Attitude
"Ik geef simpele, basic items vaak een stoere twist met een dikke knipoog. Uiteindelijk is mijn look altijd een beetje stoer of met een attitude. Ik houd ook van humor in kleding, voor mij geldt dan ook: hoe fouter hoe beter. Glittersokjes, gekke zonnebrillen en foute paardenshirts. Ik vind het ergens ook wel een uitdaging om het zo te combineren, dat anderen het ook leuk gaan vinden." 

obsessed with my blog blogger outfit look fashion mode creepers tara ketches cupcakes

De juiste balans

"Ik denk dat je mijn persoonlijkheid wel goed kunt zien in mijn kleding: pittig, stoer, maar stiekem toch erg lief, met een vleugje humor. Het gaat allemaal om de juiste balans, de yin en yang. Dan heb ik het over de fit en over de kleding zelf. Proportie is belangrijk en je moet dingen niet overdrijven. Alles met té ervoor is ten slotte niet goed, behalve bij tevreden ;) Ik kies graag voor kledingstukken met een interessant onderdeel en met mooie texturen zoals kant, crochet of mesh. Wat dacht je van cut-outs, doorzichtige stofjes en kraaltjes? Verder zijn accessoires een absolute must in mijn look, je ziet mij dan ook bijna altijd met een ketting, hoedje of sjaaltje. Ook heb ik ook een enorme tassen tic dus ook daar zie je mij altijd mee lopen."

 
obsessed with my blog blogger outfit look fashion mode creepers tara ketches cupcakes

'Stijl zit in je'

"Ik vind mode leuk, maar af en toe voelt het zo gedwongen en beperkt als in 'dit is in en dat is uit'. Of iets een trend is, maakt mij eerlijk gezegd niet zoveel uit. Fashion zou naar mijn mening dan ook één groot feestje moeten zijn waar alles kan en mag. Niets is te gek; het is een uiting van creativiteit. Mode moet iets zijn waarbij je iets over jezelf vertelt zonder te praten. Hoe dan ook, mode betekent niet zo veel voor mij, een eigen stijl hebben, vind ik belangrijker. Mode is tijdelijk, stijl zit in je."

obsessed with my blog blogger outfit look fashion mode creepers tara ketches cupcakes

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!

Deel dit artikel
Back to top