Fashion

Marc Jacobs wilde Cara Delevingne niet in zijn fashion show

Marc Jacobs is - net als de rest van de wereld - gek op model Cara Delevingne. De designer noemt het model een 'sweetheart' en 'silly goose' en werkt graag samen met haar, maar dat was niet altijd zo. Marc Jacobs wilde haar niet zijn autumn/winter 2012 show hebben.

Hoofdredacteur van LOVE Magazine Katie Grand, die Marc Jacobs altijd helpt met het scouten van modellen voor zijn shows, vertelt: "I was trying to get her in the show, but it was the show in which everyone was very tall and very long. I remember Marc looking at me and saying, 'Why is that dwarf in here?', and me being devastated."

Cara Delevingne is 1 meter 75, wat voor een model niet heel groot is, maar het heeft haar tot nu toe niet tegengehouden in haar sky rocking modellencarrière. Marc Jacobs vond haar destijds te klein en schrapte haar van zijn autumn/winter 2012 show. Blijkbaar kwam de ontwerper hierop terug, want Cara liep gewoon mee in zijn spring/summer 2013 en autumn/winter 2013-14 shows.

In maart nog sprak Marc vol liefde over Cara: "She has a great energy. She turned up to the Vuitton show wearing a zebra outfit from Madagascar, a onesie. She'd been traipsing round Paris all evening in it, you got to love a girl like that. It's rare in life that you meet a person who doesn't care. It sets a good example."

Marc Jacobs en zelfs zijn hond Neville(!) zijn volop in het nieuws. Wist je al dat Marc Jacobs' contract met Louis Vuitton volgend jaar afloopt en dat deze misschien niet wordt verlefd? En dat hij misschien voor Coach aan de slag gaat? Wij zijn er als eerste bij als er een gerucht wordt bevestigd!

Deel dit artikel
Back to top