Winnen

WIN: kaarten Converse GET DIRTY Chef' Special gig! //VERLOPEN

Converse lanceert de Chuck Taylor All Star Well Worn collectie met een te gek concept! In 11 Europese steden (waaronder Amsterdam) kun je naar een GET DIRTY concertreeks met waanzinnige bands. Op 28 mei kun je los in Bitterzoet in Amsterdam waar Chef' Special, SX en Mozes and the Firstborn op zullen treden.

converse get dirty bitterzoet chef' special

Tijdens de avond kun je zo opgaan in de muziek, dat je avond sowieso eindigt met vieze voeten. Want dat is natuurlijk wat we met onze All Stars willen; ze moeten er gedragen uitzien! De hele Chuck Taylor All Star Well Worn collectie draait natuurlijk ook om deze gedragen look; een paar sneakers hoort er nou eenmaal niet nieuw uit te zien vinden wij!

Als extraatje krijgen alle bezoekers een Converse GET DIRTY celebration bag met goodies! Bekijk hieronder de super gave mood video van de GET DIRTY gig in Bitterzoet:



WIN!

De show, met Chef' Special als hoofdact was al binnen een paar dagen uitverkocht, máár Converse geeft één duoticket aan een Fashionscene lezeres! Vul hieronder jouw naam, adres en de reden waarom je hier graag bij zou willen zijn in en wie weet ben jij er met een vriend of vriendin bij de 28ste! 

Kijk voor meer informatie op www.converse.nl

Deel dit artikel
Back to top