Fashion

Lady Gaga in Urban Outfitters met Rolling Stones & Terry

Dat Lady Gaga en Terry Richardson een hechte vriendschap koesteren is geen geheim. De besties brachten vorig jaar al samen een boek uit 'Lady Gaga X Terry Richardson'. Maar ook daarna waren ze onafscheidelijk. Terry postte nieuwe foto's van Gaga bij het concert van de Rolling Stones.

Het was Terry die Lady Gaga halfnaakt fotografeerde met de extra kilootjes, het was Terry die de videoclip van Gaga's rapsong mocht maken en het was Gaga die haar achterhoofd kaalscheerde voor de overleden moeder van Terry. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, maar de twee zijn duidelijk onafscheidelijk en steunen elkaar door dik en dun. Om eerlijk te zijn, vinden we het heerlijk om de foto's te zien.

Afgelopen weekend was Terry aanwezig bij Lady Gaga's optreden met de Rolling Stones als afsluiter van haar tour, om wat backstage kiekjes te schieten. Daarop zien we de twee innig knuffelend en zien we Gaga met de leden van de Rolling Stones en ook in off stage outfits, zoals deze rode trui van Urban Outfitters. Hebben we Gaga ooit eerder in een trui gezien...?





De rode trui van Urban Outfitters is nu uitverkocht.



Gaga in grijze trui en met customized cadeautje van Keith Richards.



Lady Gaga samen met Bruce Springsteen.



Gaga op de foto met Ronnie Wood.




Mother Monster backstage in haar stage outfit, zoals we haar kennen.



Gesigneerd jasje voor Gaga van de Rolling Stones.

Beeld: Terry's Diary

Deel dit artikel
Back to top