Fashion

Obsessed with my: Dr. Martens boots

In “Obsessed with my” laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can’t live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Quirine en haar Dr. Martens boots. 

" Mijn lievelings item zijn mijn Dr. Martens. Ik heb deze schoenen een paar maanden geleden aangeschaft en ik draag ze bijna iedere dag. Het heeft even geduurd voordat ik ze kocht. Ze zijn niet bepaald goedkoop en ik zag vooral alto’s ermee lopen. Nu ik ze eindelijk heb, denk ik na over mijn volgende paar. De lakversie zou perfect in mijn garderobe passen. Ja, ik ben verslaafd geraakt aan deze schoenen! Dr. Martens lopen heerlijk, het zijn net pantoffels. Ook zijn ze lekker warm en ze hebben een stevig profiel. Perfect voor de winter dus!"





Quirine draagt heel veel zwart, grijs en donkergroen. Ze beschrijft haar stijl als: "  Best stoer denk ik. Je vindt in mijn kast oversized truien, ruimvallende t-shirts, afgeknipte spijkershorts en strakke zwarte jurkjes. Onder een oversized trui of een wijde blouse draag ik altijd een strakke broek of een panty, het moet natuurlijk wel een beetje vrouwelijk blijven. Naja vrouwelijk, ik heb geen één panty die heel is. Ik kan kan daar niet mee omgaan haha dus ik draag ze maar met gaten. Verder ben ik gek op leer, see through, opvallende ringen, laag uitgesnede tanktops en zwarte eyeliner. Mijn kleding moet vooral lekker zitten; je zult mij niet zo snel in een taille rokje of op hakken zien. Ik maak mijn outfit het liefst dus af met mijn Dr. Martens. Deze schoenen maken mijn outfit nét even wat rauwer. Ik shop bij de American Apparel, Monki, Weekday, Pull and Bear, Best Kept Secret (Haarlem), Jutka & Riska en vintage winkels in Amsterdam. "


Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

 

Deel dit artikel
Back to top