Fashion

Savannah Miller toont collectie

De eerste collectie van Sienna Miller’s designer sister Savannah Miller is onthuld. Het label genaamd Savannah is vanaf 25 oktober verkrijgbaar bij webshop Nelly.com. De collectie bestaat uit 40 items met een fijne rock ’n roll bohemian feel, zoals we die van zuslief Sienna gewend zijn.

 
Items die de Britse designer ontworpen heeft zijn onder andere waistcoats, studded jeans, slouchy breisels en printed jurkjes. Belangrijk was voor Savannah ook dat het betaalbaar moest blijven. “Veel vrienden van mij zijn hun baan kwijtgeraakt de afgelopen jaren, maar er stijlvol bijlopen is altijd belangrijk voor hun gebleven." Het prijs element speelde daardoor een belangrijke rol. Een Savannah heb je al vanaf 25 euro, crisis proof fashion dus!


 
De ontwerpen zijn tot leven gekomen in het loft van Sienna in Londen, daardoor kwam zij vaak even meegluren en gaf ze haar mening over de collectie. De Londen cool-girl collectie wordt door Dree Hemingway getoond in de eerste campagne. “Dree is zo cool en past perfect bij Savannah, ik ben na met haar te hebben samengewerkt voor Twenty8Twelve vriendinnen met haar geworden en dus was de keuze voor haar een logische. Dat ze 25 jaar is past ook bij de collectie. Ze is meer een volwassen vrouw en geen tiener meer en dat past goed bij mijn designs”. aldus Savannah.




Vanaf 25 oktober is de collectie exclusief verkijgbaar bij Nelly.com

Deel dit artikel
Back to top