Fashion

Dochter van Kristen McMenamy loopt exclusief Saint Laurent

De dochter van jaren ’90 topmodel Kristen McMenamy’s gaat haar catwalkdebuut maken. De 19-jarige Lily McMenamy gaat niet zomaar een runway over

strutten, maar maandag tijdens Paris Fashion Week zal zij haar debuut maken voor Saint Laurent.
 
Voor de bloedmooie tiener zal dit debuut de enige runway zijn waar zij haar talent mag tonen tijdens PFW. De geruchten gaan namelijk dat zij exclusief is geboekt voor Saint Laurent, meaning dat zij voor geen ander huis mag lopen.  Niet alleen voor Lily is het een debuut. Ook Hedi Slimane zal voor de eerste keer, nadat hij het stokje van Stefano Pilati overgenomen heeft als creative director bij Yves Saint Laurent, een ready-to-wear collectie tonen.



De dochter van Kristen McMenamy’s is getekend bij Next, zij vertegenwoordigen ook onder andere Karlie Kloss en Anja Rubik. Moeder Kristen is zelf ook nog goed bezig op 45-jarige leeftijd vorig seizoen sloot zij af voor McQ.


 
Kristen McMenamy fall-winter 2013

 De modewereld heeft hooggespannen verwachting voor de collectie die Slimane uit gaat brengen voor het Franse modehuis. De ontwerper kreeg veel kritiek voor het veranderen van de naam Yves Saint Laurent naar het simpelere Saint Laurent.

Deel dit artikel
Back to top