Fashion

The Outnet lanceert eigen kledinglijn

The Outnet komt met een kledinglijn genaamd Iris & Ink. Discount outlet website en zusje van designer mekka net-a-porter.com bracht vandaag het fabulous nieuws naar buiten dat ze met een eigen kledinglijn gaan starten. De lijn zal bestaan uit simpele en toch stijlvolle items die de gaten in jouw garderobe zullen opvullen.


 
Mo White, The Outnet's creative director vertelt over Iris & Ink: “Wij besloten een collectie te ontwerpen met licht trendgebonden items die het designteam zelf graag in hun garderobe zouden opnemen. Deze zijn perfect te combineren met de designer finds van The Outnet. De eerste Iris & Ink collectie die ieder seizoen zal uitkomen bestaat voor dit modeseizoen van cocoon cashmere jumpers, skinny jeans, colorblock broeken tot zijden blouses & T-shirts, luxe kanten en leer items.




De prijs begint bij 77 euro voor een zijden T-shirt en gaat tot 400 euro voor een shearling gilet. De bijzondere naam is deels afkomstig uit inspiratie die zij haalden van mode-iconen als Iris Apfel en Iris Palmer en ink staat voor de iets ruigere en stoerdere kant die het label ook heeft.




Twee items uit de eerste Iris & Ink collectie

Deel dit artikel
Back to top