Fashion

LFW spring 2013: Frankenstein en metallic galore

Op de laatste dag van London Fashion Week kunnen wij alweer bijna terugblikken op de Britse modeweek en beginnen met hoogtepunten opsommen. Vandaag staat onder andere Mulberry, Meadham Kirchhoff en Ashish nog op het programma ondertussen zijn grote Britse namen als Burberry, Erdem en Christopher Kane achter de rug. Bekijk de fashionable highlights.

Christopher Bailey koos zonder twijfel voor metallic voor de Burberry spring-summer 2013 collectie, naast metallic had de ontwerper een voorliefde voor ander glimmende stoffen en gebruikte deze met overdaad. Zoals gewoonlijk waren er genoeg trenchcoats en werd er ook uitgeblonken in ander outerwear. De celeb front row was minder groot dan verwacht usual Burberry suspects als Olivia Palermo en Dita von Teese waren wel aanwezig.




Burberry Prorsum spring-summer 2013

Christoper Kane had Frankenstein als muze. Deze werd afgebeeld op enkele T-shirt  en de Frankenstein moertjes en bouwtjes werden als details en accessoires gebruikt door de collectie heen. Verder was de spring-summer 2013 collectie very Kane met een perfect midden tussen stijlvolle klassieker en zeer vernieuwende looks.






Christopher Kane spring-summer 2013

Verder waren de hoogtepunten bij Erdem naast de stroomuitval de floral jurken met sheer en kant. Ook waren de critici erg te spreken over de geometrische collectie van Peter Pilotto.



Erdem spring-summer 2013



Peter Pilotto spring-summer 2013

Deel dit artikel
Back to top