Fashion

Blogger Tavi op het grote doek

Het lijkt erop dat Tavi Gevinson (één van werelds jongste modeblogger) een soort van doel voor haar ogen heeft om elk medium te bereiken voor dat ze 18 is. Tavi heeft al een CV waar je u tegen zegt, maar wil nu een geheel nieuwe  carrière  op zich nemen: Hollywood actrice.

De modeblogger/zangeres/model en daarnaast ook nog gewoon high school girl gaat haar acteerskills tonen in een speelfilm van schrijver/regisseur Nicole Holofcener. Tavi zal de rol van Chloe op zich nemen. Een enig kind die nooit aandacht kreeg van haar ouders, die sneller volwassen moet worden dan haar ouders (herkenbaar, alleen zijn we er zeker van dat Tavi haar echte ouders haar alles geven wat haar hartje begeeft.)


 
Ze vertelde in een interview dat ze altijd al een interesse had in acteren. Tavi speelde namelijk steevast de hoofdrol in schoolstukken, maar wie had gedacht dat de dame nu al naast de grote helden James Gandolfini en Julia Louis-Dreyfus mag staan?

Eerder dit jaar vertelde Tavi al over een film:
“Ik hou van acteren en zingen, het modellenwerk interesseert me vrij weinig. Het lijkt me leuk om in de toekomst meer acteerwerk te doen.  De jonge hipster heeft zich ingeschreven bij UTA een Hollywood talenten bureau.  Tavi niet de eerste fashion blogger die bij UTA ingeschreven is. The Man Repeller staat daar ook ingeschreven. Tavi heeft misschien niet veel acteerervaring, maar gezien haar hele geschiedenis gaan weer vanuit dat ze niet zal falen!

Heb jij al zin in een avondje bios met Tavi op het grote doek? 

Deel dit artikel
Back to top