Fashion

12.000 dollar voor een nachtje in het bed van Coco Chanel

Mode is gemaakt om niet in de mode te zijn, is deze kamer dan ook gemaakt om niet in te slapen? Gasten hebben bijna alle kamers in Ritz Paris geboekt voordat het iconische hotel zijn deuren sluit voor een renovatie. Ook de Coco Chanel suite werd geboekt en deze kamer werd wel voor een heel duur prijsje verhuurd!

Één nachtje slapen als modekoningin Coco Gabrielle Chanel kostte maar liefst 12000 dollar (omgerekend € 9950). Wij vragen ons af hoe luxe deze suite is. Goud? Kledinghangers van Coco's broekpakken? Muziekjes als Jai perdu mon pauvre Coco?



Een vertegenwoordiger van het hotel vertelt: “Gasten komen speciaal voor een laatste nacht in het Ritz. Juli is voor ons een grote maand geweest, de cijfers zijn verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Gasten hebben blijkbaar geld als water."
 
Terwijl Ritz druk bezig was met hun laatste nacht, werden alle reserveringen stopgezet. Helaas opent het hotel pas weer in 2014. Dit geeft ons wel de kans om te sparen voor een nachtje in de luxe suite van Coco...

Hoeveel heb jij over voor een nachtje te slapen als een heuse modekoningin? 

Deel dit artikel
Back to top