Fashion

House of Style komt terug!

Hoera, goed nieuws wat betreft de tv-wereld. We graven even diep in ons geheugen. Zeggen de woorden House of Style jullie iets? Het programma van MTV komt weer terug op de buis.

..
 


House of Style was het programma uit de jaren negentig. Iedereen haalde hier zijn inspiratie vandaan wat betreft de mode. De show focuste zich op mode, het leven van modellen, de modellenindustrie en verschillende topics als eetstoornissen. Met als host-dame de de jonge Cindy Crawford.
Vele modehuizen als Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana werden uitgepluist. Maar ook celebs als The Ramone’s, Salt-n-Pepa, The Spicegirls en nog veel meer famous peeps.
 



Back in de nineties ontstond er een grote trend om alles te weten te komen over bekende mensen. Van backstage reports tot sneak-peeks van modeshows. Of denk aan Cindy die ging shooten met Helmut Newton in Monte Carlo, Posh met haar stylingtips zelfs de video clip van Jean-Paul Gaultier (heus waar).
 


In september wordt pas bekend gemaakt wie de nieuwe Cindy gaat worden. En vanaf 9 oktober zal de nieuwe serie House of Style uitgezonden worden. Dat wordt thuis met een bakje popcorn, merchandise tee’s en een wilde coupe à la 90’s voor de buis.
 
Benieuwd naar deze oldschool afleveringen? MTV doet ons een pleziertje en zet alle afleveringen terug op hun site. 

Zitten jullie vanaf september ook vastgekluisterd aan de tv? 

Deel dit artikel
Back to top