Fashion

All in the family! Ook Cindy Crawfords zoon gaat voor een modellencarrière

Presley Gerber lijkt dezelfde kant op te gaan als zusje Kaia Gerber en moeder -topmodel- Cindy Crawford. Met die looks, was het slechts een kwestie van tijd. Een paar dagen geleden is de zeventienjarige spetter dan ook gespot tijdens een beach fotoshoot. 

De charmante jongeman, die zijn goede looks dankt aan zijn moeder Cindy, mocht al eens meelopen voor het prestigieuze modemerk Dolce & Gabbana. Het lijkt erop dat Presley serieuzer wordt met zijn modellencarrière, want hij werd gezien tijdens een fotoshoot voor het bedrijf 'Casamigos Tequila' van zijn vader. 

 

Gangs all here! Celebrating @KaiaGerber for the launch of her @MarcBeauty campaign last night. 💋•

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford) op

In een eerder interview met W magazine vertelt Presley dat hij poseren voor de camera niks vindt en dus zag hij ook nooit een modellencarrière voor zich. “I never even thought about it for a second. But then I did it and the first few times it was like, eh, it’s alright,” De tiener hoopt in de voetsporen van zijn vader te treden. “I’m hoping to go to business school, so I’ll see where that takes me if I even go.”

Omgetoverd tot de ultieme beach babe, poseert Presley in een kleurrijke Hawaiishirt met een surfboard onder zijn arm. Benieuwd naar de shoot? Klik dan hier

Beeld: Getty 

 

Deel dit artikel
Back to top