Fashion

September issue coversterren op een rij

Het is weer bijna die tijd van het jaar.  Het begin van het nieuwe modeseizoen wordt ingeluid door de September issues. Dit zijn de issues die de cash cow zijn voor elk magazine. Dit nummer kan je breken of maken. Wij hebben alvast een sneak-peek van de cover sterren. Oordeelt u maar!

Welk magazine wint er dit jaar met de beste September issue. De magazines zetten alles op alles om zich van de beste kant te laten zien. Het zijn tijden van bloed, zweet en tranen endaardoor oh-zo belangrijk wie er op de cover van jouw magazine prijkt.




Lady Gaga kon meteen na de lancering van haar nieuwe parfum door naar de set voor de cover van Vogue en Elle heeft gewed op Katy Perry, die haar nieuwe film: "Part of Me" heeft uitgebracht en al $11 miljoen heeft kunnen innen. Perry was ook al op de Elle Maart 2011 issue te zien en haalde een 2e plek als bestseller.



Glamour zette haar geld op Victoria Beckham, die voor het laatst op de maart 2010 issue verscheen en zorgde voor een 3e plek als bestseller van het jaar. Lucy Hale van Pretty Little Liars heeft haar eerste Cosmopolitan cover weten te scoren. Hale mag haar zelf een klopje op de schouder geven want dit is een grote stap voor haar na de tienermagazines als "Seventeen, en Teen Vogue" 



Haper's Bazaar schoot Gwen Stefani, die haar tegemoetkomende album "Push and  Shove" met haar oldschool band "No Doubt" heeft uitbracht. Penélope Cruz is geschoten voor W's cover en bronnen vertelden ons dat Vanity Fair, Jessica Chastian heeft weten te strikken. 



J.Lo staat op safe voor InStyle, haar laatste cover voor dit magazine was een van de grootste verkopende van 2009.

En last but not least, Marie Claire. Zij vroegen de toekomstige bruid van Liam Hemsworth, "Miley Cyrus". Wie weet zien we haar in een bruidsjurk op de cover?

Wie gaat dit jaar de bestseller worden volgens jou?

Deel dit artikel
Back to top