Fashion

PETA boos op Alessandra Ambrosio wegens Dip-dyed pup

Onze celebs Nicki Minaj, Katy Perry en Lauren Conrad dip graag hun lokken in een vrolijk kleurtje verf, maar dip dye voor dieren gaat voor dierenrechtenorganisatie PETA toch echt te ver.  Victoria's Secret Angel en new mom Alessandra Ambrosia was de kleur van haar pup zat en besloot hem te dip-dyen. De voorheen maagdelijk witte pup loopt nu rond met een paars roze body. 



Allessandra Ambrosia, bekend van Victoria's Secret en haar covers voor bekende modebladen als Cosmopolitan, Vogue, Elle, Marie Claire, liep rond in Malibu met haar vers gekleurde pup zonder te weten dat ze hot item zou worden voor PETA. 

PETA is woedend en gad de volgende statement over Alessandra en haar pup: "Wat de meeste mensen niet weten is dat het verven van dierenvachten kan leiden tot stress en allergie. Onze katten en honden houden van ons zoals wij er uit zien, waarom doen wij niet hetzelfde?" 

De meeste hondenverf is speciaal behandeld om zo mild mogelijk te zijn maar een hond verven voor fashion gaat zelfs ons te ver.


Zie hier de close-up van de pinklady.

Wat vinden julie van de suikerspin pup?

Deel dit artikel
Back to top