Fashion

EMA's 2011 outfits spotten

Gisteravond vonden in Belfast de MTV European Music Awards 2011 plaats. Hoewel dit event eigenlijk om prijzen en optredens draait, denken wij ‘hoera, kijkvoer: outfits spotten’! We zetten de looks van de – in dit geval – pink carpet voor je op een rij.  Zie hier de best dressed, de opmerkelijke looks en oja, de winnaars!

Biebers liefje, Selena Gomez, mocht de avond presenteren en verkleedde zich in totaal negen keer. Gaga was de grote winnaar van de avond en nam vier award beeldjes mee naar huis, namelijk voor Best Female, Best Video, Best Song en de nieuwe categorie Biggest Fans. Justin Bieber kreeg de titels Best Male en Best Pop en ook Bruno Mars kreeg twee awards, waaonder Best New Artist.

EMA's 2011 Belfast

Lady Gaga heeft moeite met het vasthouden van al haar beeldjes! De metalen plaatjes waar haar jurk van gemaakt is, geven een schubbeneffect, wat zorgt voor een zeemeerminnenlook.

EMA's 2011 outfits

Een onherkenbare Jessie J, zonder haar strakgesneden pony, maar Jessiezou zichzelf niet zijn als ze haar klassieke look ook niet een funky touch geeft.

EMA's 2011 outfits

Bar Rafaeli straalt in haar überstrakke blue dress met sleep.

EMA's 2011 outfits

Selena Gomez in een witte jurk van Marchesa.

EMA's 2011 outfits

Irina Shayk

EMA's 2011 outfits

Katy Perry

EMA's 2011 outfits

Jennifer Metcalfe

EMA's 2011 outfits

Yasmin

 EMA's 2011 outfits

Sinitta draagt haar shiny & sexy red dress met stoere veterboots. Origineel!

Wie heeft volgens jou de beste outfit van de avond?

(Door: Daphne)

(Beeld: Brunopress) 

Deel dit artikel
Back to top