Fashion

Fashionduel: Jessica Alba vs. Fergie

Fergie en Jessica Alba zijn twee celebrities met een verschillende stijl. Toch vielen ze beiden voor het leren cropped gilet uit de spring/summer 2011 collectie van Burberry. Wie combineert het item het beste? Wij vroegen drie fashion insiders naar hun mening!

Fashionduel: Fergie en Jessica Alba

Tess van Dalen Fashion Duel

Naam: Tess van Daelen

Functie: Modejournalist

“Ik ga voor de look van Fergie. Hoewel haar stoere rock ‘n roll look misschien wat meer voor de hand ligt, dan die van Jessica Alba heeft haar stijl zeker ook een bepaalde fashion edge. Jessica’s look is – net als zijzelf – een stuk softer. Ik had bij haar graag nog iets meer pit gezien in de vorm van een stoere armband, een gaaf schoentje of een ander kapsel. Bij Fergie is het leren gilet met de leren broek wat mij betreft iets too much bij elkaar, maar met de panterblouse maakt de zangeres het helemaal goed. Dat ze haar blouse volledig heeft dichtgeknoopt, maakt voor mij de look. Had ze ‘m open gedragen en nog meer van haar - toch al - te bruine lijf laten zien dan was het te tacky geworden. De Birkin bag wint het trouwens ook zonder twijfel van Jessica’s Chanel tas.”

Linda Tol Fashion Duel

Naam: Linda Tol

Functie: Blogger www.lifestylehunters.com

“De nominatie voor de beste combinatie van het cropped leren gilet uit de Burberry spring/summer 2011 collectie gaat naar Fergie. De combinatie van het leren gilet met de leren broek en de schoenen met een stoere maar toch heel vrouwelijke panter blouse, maken deze look edgy en feminine tegelijk. Een extra detail, die de outfit naar mijn idee helemaal af maakt is de tas. Love it!  Een look kan met dit gilet eigenlijk niet mislukken, maar bij Jessica Alba had het geheel nog net iets rauwer gemogen door gebruik te maken van stoere leren armbanden en fel rode lippen.”

Mirjam de Ruyter Fashion Duel

Naam: Mirjam de Ruiter

Functie: Mode Stylist www.mirjamderuiter.com

“Het leren giletje van Burberry is stoer met riempjes, studs en een schuine rits. Dusmakkelijk te combineren met veel verschillende stijlen. Jessica Alba geeft het giletje een bohemian look door het te combineren met een grafische maxi jurk en 'statement' ketting. Fergie geeft er meer een sexy twist aan door er ook een leren broek en transparante blouse met animal print bij te dragen. Met deze combinatie wint Fergie het duel. Zij houdt de look van Burberry een beetje in stand door het giletje met leer te combineren waardoor haar outfit een geheel vormt. Door de dieren print en mint blauwe tote bag wordt het een classy en pittige look die Fergie erg goed staat!”

Wie vind jij dat het Fashionduel moet winnen? Jessica Alba of Fergie?

(Door: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top