Fashion

Celebstyle: Kristin Cavallari met statement shoulders

Kristin Cavallari is misschien niet de meest aardige tv-persoonlijkheid die we kennen, maar vanwege dit jurkje met spiky statement shoulders kunnen we simpelweg niet om haar heen! We spotten de realityster tijdens de première van Angelina Jolie's nieuwste bioscoopfilm, Salt.

kristin

Kristin Cavallari staat bekend als de überbitch uit The Hills. Nu al een tijd bekend is dat deze realityserie helemaal niet zo real is, denkt Kristin blijkbaar dat ze heeft aangetoond dat ze een getalenteerd actrice is. Ze stelde zelfs een lijstje op met potentiële tegenspelers, waarop namen stonden als Angelina Jolie en Cameron Diaz. Kristin, laat ons niet lachen!

Kristin maakt meer indruk op ons met haar levensgevaarlijke schouderwerk dan met haar 'acteertalenten', al zullen de aanwezige heren vooral naar haar diepe decolleté hebben gekeken. Ze matcht haar grijze jurkje met zilverkleurige accessoires.

kristin top


In de online store Asos vonden we een wat subtielere versie van Kristin's jurkje. Deze paarse top met v-hals heeft wel statement shoulders, maar is niet gevaarlijk voor jezelf en je omgeving. Hij is in de sale voor €18,53.

(Joyce)


Deel dit artikel
Back to top