Fashion

Celebstyle: Amber Rose in neon

Amber Rose weet als geen ander hoe ze op moet vallen. Want waarom zou je voor één felgekleurd item kiezen als je ook volledig in shocking neonkleuren gehuld het hotel kan verlaten? Brighten up!

Amber Rose

Amber Rose kennen we natuurlijk als ex van Kanye West (of kent iemand haar daadwerklijk van haar modellenwerk?). Als stelletje zagen ze er altijd super uit, dus ze vormden een gewild object voor fotografen tijdens de internationale fashion weeks. Maar ook nu Amber niet meer met de rapper samen is, blijven we van haar gewaagde outfits smullen.

Amber draagt een strapless jurkje in felle snoepkleurtjes, met gele ruches. Deze combineert ze met knalroze peeptoe pumps, een jaren '80 zonnebril met feloranje montuur en een gigantische schakelketting. De zilveren tas die aan haar linkerarm bungelt is nog nét te zien. Zelfs haar nagellak en lippenstift knallen!

roze jurk

We snappen dat niet iedereen de deur uit zou gaan in een outfit als die van Amber, maar een item in neonkleur geeft je zomergarderobe zeker een boost! Dit knalroze exemplaar is bij Asos te koop, voor €50,00.

(Joyce)

Deel dit artikel
Back to top