Fashion

Celebstyle: Eva Longoria Parker in maxidress

Na een huwelijk van bijna drie jaar is Eva Longoria Parker nog steeds gelukkig met haar boomlange man Tony Parker. Tijdens een romantische vakantie in Venetië heeft ze haar bruidsjurk omgeruild voor een witte maxidress met subtiele cirkelprint.

celebstyle eva longoria parker

Eva is druk bezig met de opnames van haar nieuwste film Without Men, maar kan toch even een korte break nemen voor een vakantie in het zonnige Venetië. Met vrienden maken de tortelduifjes een wandeling over het San Marcoplein. Zowel Tony als Eva onthulden onlangs nog dat ze zo snel mogelijk een gezinnetje willen starten, dus wie weet waar de wandeling eindigde…

Eva maakt haar summerproof outfit compleet met een pilotenbril in matchend blauw, creolen en versierde flipflops. De ster uit Desperate Housewives weet wel hoe ze zich moet kleden in geval van hoogoplopende temperaturen!

maxidress

Ben jij ook fan van Eva’s jurk? Bij de Amerikaanse online store Yoox verkopen ze deze witte maxidress voor €64,08. Naar een goedkope versie van haar vakantie zul je helaas zelf moeten zoeken!     

(Joyce)

Deel dit artikel
Back to top