Fashion

Celebstyle: Emma Watson in Louis Vouitton korset

Het Glastonbury Music Festival is niet alleen beroemd vanwege de artiesten die optreden, maar ook vanwege de modebewuste (Britse) sterren die er op af komen. Sienna Miller, Kate Moss en Emma Watson zorgen dat de ogen op hun gericht zijn door de meest geweldige outfits! Daar halen wij weer een hoop inspiratie uit voor het festivalseizoen.


Emma Watson

De looks, die de It-girls creëren,worden in wereldwijd gekopieerd, denk aan afgeknipte spijkerbroekjes, (te) grote legerjasjes, strakke latexleggings en losse jurkjes afgemaakt met een brede riem.

Nieuw in het rijtje, maar absoluut geen nieuwkomer, is Brits stijlicoon Emma Watson. We kennen haar allemaal uit Harry Potter en als het gezicht van Burberry. Ze vergezelde haar vriendje op het festival in een camouflage korset van Louis Vouitton, donker jeansshortje, hoge zwarte sokken en bijpassende paardrijlaarzen. J’adore!


Asos

Zou jij strak in het pak gaan op een festival? Hier een bloemige variant van Asos voor €35. Underwear als outerwear gaan we tenslotte veel zien deze zomer!


(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top