Fashion

Het Rachel Zoe imperium

Wat een verrassing. Celebrity stylist en realityster Rachel Zoe zal in het najaar van 2011 met een eigen kledinglijn komen.

Volgens Rachel was het altijd al haar grootste droom om midden in de designwereld te komen. We zijn benieuwd!

Er is verder nog geen hand gelegd aan de ‘Rachel Zoe collectie’, maar tijdens het ontwerpproces zal ze (financiële) steun krijgen van LF USA.

Wat we kunnen verwachten? Prachtige kleding, schoenen en accessoires, precies in de stijl zoals we het kennen van Rachel Zoe. Vooral met haar handelsmerk: nep bont, leren jasjes en grote broeken zal ze haar grootste fans willen verwennen.

Maar omdat ze nu vastzit aan een breder publiek dan alleen haar trouwe volgers, zal ze er alles aan doen om die ook te bereiken. De collectie zal daarom ook op internet te koop zijn. Mooi!

rachel zoe rachel zoe

Als dit allemaal goed loopt, wat mevrouw Zoe wel verwacht, zal ze uitbreiden naar een lijn voor je interieur. Yep, deze vrouw is echt van alle markten thuis.

Naast haar realityshow ‘The Rachel Zoe Project’ die 3 augustus weer met het derde seizoen van start gaat, wordt het hard werken voor Rachel. Ze zegt namelijk pas te gaan rusten als mensen helemaal verliefd zijn op haar collectie en daarom zal ze in haar kledinglijn geen grenzen trekken. “No limits. No limits! I hate limits!”, aldus Rachel zelf.

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top