Fashion

Baby Rachel Zoe heeft schoenenverslaving

Met styliste Rachel Zoe als moeder, is baby Skyler Berman ongetwijfeld de best geklede baby ever. Met zijn vijf maanden heeft hij nu al een jaloersmakende walk-in closet en schoenencollectie waar wij alleen maar van kunnen dromen. De ironie: baby Skyler draagt nog helemaal geen schoenen.

Rachel Zoe baby Skyler in Missoni

Fashionbaby

Skyler Berman wordt rondgereden in een buggy van Missoni en bewaart zijn luiers in Louis Vuitton. Het is echt waar; toen baby Skyler vier maanden werd, stuurde Louis Vuitton hem een customized luiertas met zijn initialen toe. Als je oren nog niet staan te klapperen, read this: de spruit van Rachel Zoe heeft een walk-in closet met onder andere drie Missoni truien, speciaal voor Skyler gemaakt, en een bomber jacket van Gucci.

Rachel Zoe bugaboo Missoni

Schoenencollectie

Maar we zijn er nog niet. In een recent interview met de Amerikaanse website FabSugar onthult Rachel Zoe enkele merken uit de schoenencollectie van zoontje Skyler: een paar schoenen van Bottega Venetta en een paar Hermès, instappers van Gucci, sandalen van Casadei en loafers van Tod’s en heel veel van Ralph Lauren. Lachend vertelt Rachel Zoe dat hij de schoenen nog helemaal niet aan hoeft en soms voor de lol aan heeft. Baby Skyler kan nog niet eens kruipen, laat staan lopen.

Rachel Zoe baby Skyler schoenen

Bekijk hieronder een eerder interview dat Rachel met ABC News had, over de walk-in closet van Skyler!

 

Volgens Rachel Zoe is niets te gek voor haar baby boy, maar wat vind jij van Skylers schoenen- en kledingcollectie?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top