Fashion

Teaser: Lady Gaga’s Alejandro

Don't call my name. Don't call my name, Alejandro.
I'm not your babe. I'm not your babe, Fernando.

Tsja, wie zingt het lied van Lady Gaga niet mee? De teksten kennen we ondertussen wel, maar naar de beelden zijn we erg benieuwd!

De teaser van de door Steven Klein geregisseerde video van Gaga’s single ‘Alejandro’ hebben wij alvast in handen. Nog een paar dagen wachten en dan kunnen we massaal de hele videoclip bekijken.


Maar de beelden van de teaser kwamen ons wel erg bekend voor. Om even jullie geheugen op te frissen: De “Academy”shoot voor W magazine (gemaakt door deze zelfde Steven Klein) met Lara Stone in de hoofdrol bevat behoorlijk wat overeenkomsten met Lady Gaga’s video. De bloempottenkapsels bij de gespierde (militaire) mannen in sullige korte broekjes zijn precies hetzelfde! Hmmm, verdacht…

academy

academy


Het leukste is nog dat miss Gaga zelf ook vrolijk meedoet met de nieuwe Steven Klein-bloempottentrend. Dan was misschien het grijze lange haar van laatst nog iets charmanter.Maar dat neemt niet weg dat wij niet kunnen wachten tot de volledige videoclip uit is, want Lady Gaga + Steven Klein + dansende mannen kan natuurlijk niet stuk.


Teaser: Lady Gaga –‘Alejandro’

lady gaga lady gaga

lady gaga lady gaga


(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top