Fashion

Taylor Momsen voor New Look

Het nieuws is eindelijk bevestigd: Taylor Momsen is het nieuwste gezicht van New Look geworden! De Gossip Girl-ster trok met haar grungy look de aandacht van de Britse modeketen. Na Drew Barrymore, Alexa Chung, Kimberley Walsh en Agyness Deyn is het nu de beurt aan de 16-jarige Hollywoodster…

 

Taylor schittert in de nieuwste voorjaars-zomercampagne van New Look. En de campagnebeelden zien er goed uit. Haar platina-blonde haren, de smokey eyes en haar rock chick look overtuigen mij in ieder geval wel. Vooral het streepjesshirt is mijn favoriet!

Taylor Momsen

Toch even een kritische noot. Super dat de modeketen Taylor aan de haak heeft geslagen, maar ik blijf er nog steeds bij dat de winkels een flinke oppepper nodig hebben. De campagnes zien er altijd goed uit, maar de winkel blijft in mijn ogen rommelig, onoverzichtelijk en een beetje ‘cheapy’. Hoewel ik onlangs wel drie geweldige lingeriesetjes heb gekocht en bijna een Chanel look a like jasje heb aangeschaft. Je moet dus goed zoeken in de rekken. Ik ben nog niet helemaal overtuigd: hopelijk brengt Momsen daar verandering in.

Wat vind jij van Taylor Momsen als hét nieuwste gezicht van New Look? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top