Fashion

Obama genoot van concert

Barack Obama en zijn gezin werden gisteren getrakteerd op een concert en hiervoor liep de hele artiestenwereld voor uit. Onder andere John Legend, Beyoncé, Mary J. Blige en U2 stonden gisteren op het podium…

 

Het was een gezellige zondagmiddag vol sterren. In Washington werd aankomende president Obama getrakteerd op een sterrenconcert van 2 uur. Met de titel We are one: the Obama Inaugural Celebration zagen we John Legend, James Taylor, U2, Bruce Sprinsteen en Mary J. Blige optreden. Denzel Washington opende de middag en Jamie Foxx gaf een imitatie van de 44e president van Amerika, iets wat de nodige lachkieken bij Barack bezorgde.

Barack en zijn gezin

Verder zagen we nog Sheryl Crow die samen met jazzlegende Herbie Hancock, Will.i.am One love van Bob Marley zong en Usher, Shakira en Stevie Wonder. Daarnaast spraken sterren als Tom Hanks en Samuel L. Jackson het publiek toe. Hekkensluiter van de avond was Beyoncé met het nummer America the Beautiful. Ze riep alle artiesten terug op het podium om samen met het publiek het nummer te zingen. "Amerika, wij zijn één", aldus Bé.

Klinkt super. Was ik er maar bij…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top