Fashion

Sarah Jessica Parker is meest onsexy vrouw

Je kon een weekje terug nog lezen dat Charlize Theron door mannenblad Esquire werd uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Helaas is Sarah Jessica Parker het tegenovergestelde. Tijdschrift Maxim vindt haar helemaal niets!

"Hoe kan het dat een vrouw met het gezicht van een paard in een serie speelt met 'seks' in de titel", aldus Maxim. Tja, echt subtiel zijn ze niet echt. Amy Winehouse volgt de actrice op de voet met een verdiende tweede plaats. Het blad is niet gecharmeerd van het rattennest op haar hoofd en haar wimpers zouden lijken op operatief aangebrachte vleermuizen (??). Sandra Oh (bekend uit Grey’s Anatomy) werd ook flink onderuit gehaald door haar jongensachtige uiterlijk en Madonna (goed voor een vierde plek) ook. “Ze heeft haar sexy imago ingeruild voor Joods mysticisme en een Malawisch adoptiekindje.”

Sarah Jessica Parker is de meest onsexy vrouw

De vijfde in de hele lijst, is niet geheel onlogisch: Britney Spears vult volgens Maxim het lijstje goed aan. "Minder dan vijf jaar geleden kronkelde een python om haar welgevormde torso, tijdens haar optreden bij de Video Music Awards", schrijft het tijdschrift. "Sindsdien kan ze niet meer optreden en kreeg ze er twee kinderen, een waardeloze ex-man en zo'n tien kilo bij."

Hoe hard! Waarom kijken mannen alleen maar weer naar de buitenkant in plaats van naar de binnenkant? Ben jij het eens met de eerste keus?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top