Fashion

Beau weer terug bij RTL Boulevard

Beau van Erven Dorens komt na zijn Talpa-avontuurtje weer terug bij zijn oude programma RTL Boulevard. Hij gaat daar aan de slag als invalpresentator.

Na twee jaar van afwezigheid, komt Beau weer terug bij RTL Boulevard. Hij neemt niet de plaats in van vaste presentatrice Daphne Bunskoek, maar die van invaller. Omdat Daphne dit jaar veel op reis is voor RTL Travel, moeten er elke keer vervangers komen. Eerder waren dat Irene Moors en Winston Gerschtanowitz. Deze blijven trouwens nog steeds als invallers fungeren.

Beau verliet RTL Boulevard, omdat hij zijn zoontjes graag om half zeven in bed wilde stoppen. Opmerkelijk was dat hij bij Talpa meteen het vooravondprogramma NSE (Nieuws, Sport en Entertainment) maakte. Dus zijn zoontjes heeft hij volgens mij nog steeds niet ingestopt.

Moet Daphne oppassen?

Daphne is niet bang dat haar plaats als vaste presentatrice geleidelijk wordt ingenomen door haar nieuwe collega: "Ik keek vroeger altijd al met veel plezier naar hem achter de Boulevarddesk. Je moet je carrière nooit door angst laten regeren. Ik vind het gezellig dat hij erbij komt."

Beau van Erven Dorens is vanaf 10 oktober weer terug bij RTL Boulevard. Ik vind het helemaal geweldig, wat jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top