Fashion

Beyonce, Jennifer en Gwen de bestgeklede sterren

Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez en Gwen Stefani mogen zich dit jaar de bestgeklede vrouwelijke celebs noemen. People Magazine was erg gecharmeerd van de kledingkasten van de drie diva’s.

 

Als ster weet je dat je op elk moment van de dag er tiptop uit moet zien, want niets is zo erg om met je miskoop breeduit in de tabloids te staan. En daar denken de drie zangeressen erg goed over na. Het gevolg: ze krijgen een jaar lang te titel Best Geklede Vrouw.

Beyoncé Beyoncé

Beyoncé, Jennifer en Gwen worden op de voet gevolgd door Katie Holmes, Cameron Diaz, Penelope Cruz, Jessica Biel, Reese Witherspoon, Drew Barrymore en Ali Larter (uit Heroes). De bestgeklede mannen waren volgens het blad David Beckham, Johnny Depp, Brad Pitt, George Clooney en Terrence Howard. Brad Pitt en Angelina Jolie, Gwen Stefani en Gavin Rossdale en Gabriel Aubry en Halle Berry staan in de lijst van bestgeklede koppels.

Jennifer Jennifer

Ik ben het er wel mee eens, maar ik vind het raar dat Victoria Beckham niet in de lijst voorkomt, of Hayden Panettiere of Jessica Alba of…  Kortom, er zijn nog genoeg sterren die er super uitzien.

Gwen Gwen

Wat is jouw top tien van bestgeklede vrouwelijke celebs?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top