Fashion

Ouders Lindsay schuldig aan feestgedrag

Als het aan Tony Almeida ligt, de voormalige bodyguard van Lindsay, dan zijn Michael en Dina Lohan de aanstichters van het losbandige gedrag van hun dochter.

 

"Lindsay's ouders hebben nooit voor structuur gezorgd toen hun dochter opgroeide", aldus Tony. Volgens Almeida zagen Lindsay's ouders hun dochter vooral als een "melkkoe". "Haar vader gebruikte drugs en haar moeder dronk veel. Ze moest daar al op jonge leeftijd mee zien om te gaan."

Almeida onthult ook dat Michael last van losse handjes had: "Toen Lindsay zestien was,  kreeg ze ruzie met haar vader in de auto. Hij trapte de remmen in, sleurde haar uit de auto en schreeuwde dat ze een slet was. Ik ben toen tussenbeide gesprongen.” Het zal je vader maar zijn.

Dina Michael

Denk nu niet dat moeder Dina een engel is. Volgens de lijfwacht heeft zij net zoveel schuld: "Dina laat Lindsay doen wat ze wil. Op Lindsay's 16e verjaardag mocht ze alles drinken wat ze wilde. Ik zag met mijn eigen ogen hoe Lindsay bier en gemixte drankjes dronk. Dina vond het allemaal goed." Daarnaast vond haar moeder het best als Linds hotelkamers deelde met haar vriendje op 15-jarige leeftijd. "Toen Lindsay 15 jaar oud was vond haar moeder het goed dat ze een hotelkamer deelde met haar toen 14 jaar oude vriendje Aaron Carter. Dat lijkt me niet normaal,” aldus Tony. Daar komt nog bij dat Dina 10 procent van Lohans inkomen eiste (ze was dan ook de manager) zodat haar dochter ervoor kon zorgen dat mamslief alle rekeningen kon betalen. Lohan was soms oververmoeid, soms smeekte ze haar moeder om wat vrije tijd." Volgens Almeida sneed de actrice al jaren in zichzelf en heeft ze al met meerdere zelfmoordpogingen gedreigd.

Kortom: Dina en Michael hebben hun dochter gemaakt zoals ze nu is. Althans, dat beweert dus de bodyguard. Of hier iets van waar is? Het lijkt me wel, maar het zijn wel pittige uitspraken. Zo zie je maar weer dat het leven van een wereldberoemde actrice absoluut niet over rozen gaat.

Erg hoor…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top